V DZC-ju so se spomnili, da bi naredili predstavo, s katero bi na prijeten način nekoga malo žalili. Komik Sašo Stare, je bil pripravljen na ta izziv. Sodeloval je z DZC-jem. Silvia in Jasmina sta sestavili ekipo uporabnikov in pričeli so z vajami. Predstava je bila v mestnem muzeju. Poleg uporabnikov DZC-ja, so pri predstavi pomagali še Rok Bohinc,ki je tudi komik, ter Dino Kapetanović, ki je tudi komik.

Voditelja predstave sta bila Bojan Bertoncelj in Metka Topič. Na vročem stolu, pa je seveda sedel Sašo Stare. Na oder je najprej prišla Eva Zavodnik, ki je na začetku imela malo treme, ker je morala na šaljiv način žaliti Saša . S šaljivimi žalitvami, so nadaljevali Muhamed Ferhatović, komik Rok Bohinc z Urško Cvek, Igor Pavlović nato pa še Kristjan Jordan. Bilo je smešno in zanimivo. Dvorana je bila do konca zasedena, vsi so pohvalili nastopajoče in seveda potrpežljivost Saša Stareta, ki je moral poslušati žalitve na svoj račun.

Po predstavi so naše pridne mentorice pripravile še prigrizek in pijačo, kjer smo se družili.

Predstavo si je ogledal tudi naš direktor in njegova žena. Naši mentorji so se res potrudili, da je vse potekalo v najlepšem redu.

Napisala: Karmen Sadar

https://dzc2015.splet.arnes.si/files/2024/04/IMG_6562-1-scaled.jpg

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost